Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Wednesday, June 22, 2011

Winner:The Luckiest Kroni Lebah Comel

As-Salam..

Sperti yang diketahui ramai(ramai ke yang tau?) aq ada buat GA The Luckiest Kroni Lebah Comel sebagai tanda penghargaan kepada followers blog picisan yang tak seberapa ni.Even cuma ada 5 orang yang tergerak hati nak join,aq dah cukup berbesor hati sebab aq ingat dah takde orang yang nak join..TT_TT
Ni bloggers yang join GA 1st aq:



dan ni review diorang pasal blog aq:

This is from Aini Che Din:

Ni plak dari Miss Froggie a.k.a Aida Omar:


Yang ni dari Izaty Hedry: 


Ni dari Mia: 




Last but not least dari Pija.Weyh,muka dia macam Stacy!


Thanx a lot for all of you sebab sudi GA The Luckiest Kroni Lebah Comel 1st sesssion. :D

Dan pemenang hadiah utama ialah...

JENG!JENG!JENG!!

TADAA!!

1.Aini Che Din
2.Miss Froggie

Tahniah kepada mereka berdua kerana telah berjaya memenangi:

1st Prize

2nd Prize

Kepada Mia,Pija dan Izzaty janganlah begitu kecewa kerana anda juga turut menerima hadiah saguhati.. :)

So,all the winners of GA The Luckiest Kroni Lebah Comel bolehlah memberikan alamat anda ke bombomberry_9876@yahoo.com sebelum 12.00 mlm,Rabu 22/06/2011 sebab hari Khamis 23/06/2011 dah nak post hadiah.

9 Pengkritik Tegar:

saiazuan said...

waa rmi puji2.. :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

mmg lawa n simple blog nie..=)

AINI CHE DIN said...

thanks a lot sudi pilih kite...terharu mok...hehehe..nnti akak email kan alamat akak kt dik..

Jaedie said...

saiazuan:blog tak seberapa je ni...hehe ;)

zaty:thnax!nnt bg alamat nk hntr hadiah.. :)

aini:u're welcome..ok2! :D

AINI CHE DIN said...

akak dah emailkan alamat akak kat ur email...

kalau rajin bacalah entry akak bru upadated

http://ainichedin.blogspot.com/2011/06/yeayyyy-menang-1st-ga.html

pija halim said...

waahh . congrates to winner GA ni :))

Jaedie said...

aini:kte g tgk aey... ;)

pija:jgn lupa bg alamat tau... ;)

fiQ'Ra said...

salam awak..fiqra berbesar hati mnjemput awk join contest fiqra ;) tq yea


http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

miA said...

akak,mia kena emel alamat jugak ke dear ? hehe. thanx,saguhati is good enough la kakak :)

Jejak-Jejak Joyah