Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Sunday, June 19, 2011

The Luckiest Kroni Lebah Comel

As-Salam..
Tbe2..aq trasa nak jadi baik hati plak..

I'm waiting for the luckiest follower!!Owh yeah!!
Nper diorang bertuah?Sebab the luckiest Kroni Lebah Comel akan mendapat..

A kawaii love-shape notebook!!Sangat comel!!!!>.<

sekadar gambar hiasan.

 dan

Checkered Shawl!!
Aq tau gmbar ni sumpah poyo gler.Aq sendiri dapat rasa.Ko nak kutuk,kutuklah. =.='

Aq rasa pompuan mesti suka giveaway tu..tapi klow the luckiest Kroni Lebah Comel tu laki,ko bagi jelah kat awek ko..tulis sket madah punjangga,mesti gf ko anggap ko ni laki paling romantik tahap SETH TAN punya.... =.=

Romantik dah macam Seth Tan..hensem macam Aaron Aziz tak? :P

Cara2 nak join:

1.Korang amatlah digalakkan jadi Kroni Lebah Comel(follower blog ni).
2.Like jugak page Speckybeez:Saya Jaedie(jika korang betol2 suka.)
3.Buat short entri pasal apa korang rasa pasal blog ni dan link kan kepada http://speckybeezshop.blogspot.com.Jawapan harus jujur,taknak ayat2 manis bergula sahaja.
4.Tag 2 nama kawan korang.
5.Done!Pastu sila tinggalkan komen kat entri ni untuk bagitau yang korang dah join.
6.Dateline adalah pada esok hari,Ahad bersamaan 19hb June 2011 tepat pada jam 12.00 tengah malam 


THANX AND GUDLUCK!! :D

p/s:Eh,ada chocolate contest lagi!Nak cadbury dan kinder bueno free x? ;D



13 Pengkritik Tegar:

Aida Omar said...

alamak cuba panjang kan sikit masa GA nie boleh x dear..ekeke..nk join tp tarikh tutup nya awai sgt ^_^

Ain Nadiah said...

comel nya note book tu!! nak!!!!

Jaedie said...

aida:dah2,postpone smpai lwt mlm ni tau..12.tgh mlm.. :D

ain:ko nk?? :P

AINI CHE DIN said...

salam...saya join contest ni...thanks invited me

http://ainichedin.blogspot.com/2011/06/luckiest-kroni-lebah-comel.html

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

ha,jom join saya punye gak
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tlg promote eh..
saya nak wat entry pasl blog ni plak,nk join nak notebook tuuu!!

Aida Omar said...

Tnkz dear panjang kan tempoh masa tu ^_^

sempat juga join..n thnkz juga sudi pelawa aida..

aida join..

http://diarisifroggie.blogspot.com/2011/06/luckiest-kroni-lebah-lebah-comel.html

pija halim said...

awak , pija join GA tuu . wee~ first time niii :)

http://pijapelangi.blogspot.com/2011/06/giveaway-luckiest-kroni-lebah-comel.html

miA said...

mia join akak :)

http://mylifeme-mia.blogspot.com/2011/06/luckiest-kroni-lebah-comel.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/luckiest-kroni-lebah-comel.html

annur_islam said...

Saya joinn..

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/luckiest-kroni-lebah-comel.html

id Fb : Aisya Humaira

Thanks..:)

Cik Rose Cute said...

Dah tak boleh join dah hihihi

zty said...

dah 12.23 a.m
wahhh telambat 23 minit . hee

soooooour said...

ala.......................

Jejak-Jejak Joyah