Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Sunday, June 19, 2011

Short entry:Niat

As-Salam...

''Kenapa hang tak buat pasal artis je kat blog hang tu??''

''Buat apa aq nak buat pasal artis,artis tak ambik tau pasal aq pun..''

''Laa...kan ramai orang suka pasal artis,lagi ramai yang tengok blog hang lagi banyak duit hang dapat'

''Aq buat blog ni bukan nak buat duit je,kurang2 boleh gak aq sebar2kan ilmu aq walaupun ilmu tak seberapa..''

''Suka hati hang lah....''

*Dialog di atas adalah antara aq dan kakak aq.Even kitorang stay lama kat Johor,tapi still cakap loghat Kedah sebab masa kecik2 pernah duk kat Langkawi.

p/s:pe niat anda berblogging??sebarkanlah ilmu walaupun sebesar biji sawi..chill! :D


Ni hadiah sebenar untuk GA Kroni Lebah Comel. :D

1st prive giveaway.

2nd prize giveaway. 

Nak join?Sempat lagi.KLIK SINI. :)

4 Pengkritik Tegar:

Fathiah Hamim said...

fa start blogging actively sebab banyak sangat benda fa nak tanya pendapat orang. terpk something, rasa nak share. tak best la dengan kawan2 je. =)

Jaedie said...

betol2..masing2 skang ni sibuk dgn hal masing2.Blogging salah satu cara nak share pendapat..thanx for the comment! :D

Mr. A said...

Sbb boring dan pada masa yang sama nak kongsi apa yang kita tahu.

http://chaptersofthelife.blogspot.com/2011/06/lelaki-vs-perempuan.html

Jaedie said...

Mr.A:boring2 bley tulis pe yang kte rasa..eh,ko calon SPM aey thn??dah2 g study..thanx for comment..hehe:P

Jejak-Jejak Joyah