Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Wednesday, June 22, 2011

#Wordless Wednesday 1

As-Salam...

#WORDLESS WEDNESDAY


*time zaman tudung bawal.. :P

10 Pengkritik Tegar:

alif haris said...

wohohoho .. bestnye die naik dinosour .. hehe

Jaedie said...

haha!rempit guna dinasour! :D

Aku Afzal said...

nak tggu pic zaman tudung sardin plak nnt.ngeh3

Anak Mansor said...

habis aku pakai tudung bawal dulu kini dan mungkin selamanya
ko nak kata aku ancient ke apa?
haha

Jaedie said...

afzal:pe klas sardin..tuna lah,ikan salmon ke..takpun ikan sepat.. :P

anak mansor:ko fosil hidup!takpe comel dah macam tu! ;P

FariehanIbrahim [LBC] said...

smpai ternganga raksasa tu di buek nyee..keh3! :p

Jaedie said...

fariehan:dia excited tu.. :P

Bella said...

waahh .. muke nampak excited la :) seronok dpt nek dinasour ? :D

Jaedie said...

sronok sgt!tp dinosour tu terkejut+excited smpai tak gerak2! XP

Jaedie said...

sronok sgt!tp dinosour tu terkejut+excited smpai tak gerak2! XP

Jejak-Jejak Joyah