Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday #4

As-Salam...

Wordless Wednesday #4!!
*paling aq suka,tak payah nak type panjang2..hehe :P


Samsung Corby II S3850.
Falling in love with you!!!aq dah ngidam gler ni... <3 <3
*sesape yang guna handphone ni,ce cter sket experience korang... ;)

p/s:Harap maaf kepada followers n sesape yang rajin bukak blog aq ni sebab sejak dua menjak ni aq memang tak berapa nak rajin update blog.Maybe sebab aq takde aktiviti sangat,pergi balik keje,makan tido.Tu jelah life aq skang ni..sori... =.=





2 Pengkritik Tegar:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

cantik :)


excellence!

Jaedie said...

kan?function ok and hrga dia sgt affordable! :D

Jejak-Jejak Joyah