Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Wednesday, July 27, 2011

kapel tapi takot mak abah tau?!

As-Salam..

Aq bukan nak kata aq baik sangat ke apa..burok jugak perangai ni.Banyak lagi yang kena ubah.Tapi aq pelik dengan satu benda.pe bendanya???

Ko boleh kecoh2 kat fb,kat blog ko kapel..tapi mak abah tak tau!haa??WTFish!!Mak abah jauh kat kampung,internet bukannya ada line pun..tak payahlah tau..

shh..jgn bagitau mak abah awak tau...

WOIT!
Sedap2 tiap2 bulan ko mintak mak abah ko duit belanja beli buku kononnya (nak belanja awek/boipren),tapi mak abah ko taktau pun ko in relationship dengan si polan ni..alaa,rilek r..dah nak kawen nanti baru bagitau..so,skang ni ko bercinta suka2 jelah aey??uish,malangnya sapa2 yang dapat orang2 seperti itu.Aq cintakan ko setinggi Gunung Everest,tapi nak bagitau mak abah pun kecut!!


Mak abah ko jaga ko dari kecik sampai dah berjanggut2 ni haa..apa salah bagitau je dengan sapa ko 'berkawan',dengan sapa ko dating..takdelah mak abah ko risau sangat.Bior mak abah ko tau sapa bakal anak menantu dia.In case klow mak abah tak berkenan di hati tu,adalah yang tak kena.Sama ada partner ko tu yang bermasalah atau ada sejarah silam mak abah ko jadi tak suka tu.Semua mak abah kat dunia ni nak yang terbaik untuk anak2 diorang.Agak2 mak abah ko dah taknak ko dari kecik tu,dah lama dia tinggalkan ko kat tepi tong sampah tau.

p/s:i miss my hometown!!nak makan tempe goreng rangup cecah sambal kicap!!nyummy!! >.<

sedapnya!!



7 Pengkritik Tegar:

Anak Mansor said...

Aboi emosi benar Kak Jed?
HAHA

Jaedie said...

mana ada dik..akak cool je..nak pose dah..hehe :P

Anak Mansor said...

Oh, molek lah tu.
Saya ingat akak saja lah nak melepaskan geram sebelum puasa ni.
Yelah, nanti puasa perlu pemuh kesabaran dan kesopanan ye dak.

Jaedie said...

insyaAllah..perbanyakkan amal kebaikkan di bln mulia nnt.. hehe:P

saiazuan said...

tkt abah tp x tkt Allah? hehe :)

kak siti said...

setuju! :D mak apok cool kot, korg je xtau, heheh

TK said...

tempe! sedapnya!!!

Jejak-Jejak Joyah