Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Thursday, July 21, 2011

Kelebihan Part-Timer

As-Salam..

Dah bersawang2 dah aq punya blog ni.Lama gak kot aq dah tak update blog memandangkan aq terlalu busy dengan kerjaya aq.Pergh,ayat konon nak sedap bajet ko busy macam P.M lah aey??
Keje aq dari 10 a.m sampai 10. p.m.Penat woo!kadang2 angkut stok baru sampai macam buruh kasar..klow takde customer duk melepek tak buat pe2... =.=

Banyak kelebihan buat part time job ni..

1st.Dapat Duit

Of cozlah,ko keje ko dapat duit.Dari duk melepak tak tentu hala,duk rumah pun tak menolong mak bapak..baik ko keje.

2nd.Melatih ko-ordinasi mata

Keje aq ni keje kat kedai kasut,so secara tak langsung harus cepat dan pantas ambik kasut....

ARGHH!!!Aq dah kena pergi keje ni!!Nanti aq sambung balik.... TT.TT

2 Pengkritik Tegar:

AINI CHE DIN said...

hehehe..kerja rajin2

Jaedie said...

hehe...thanx! ;)

Jejak-Jejak Joyah