Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Wednesday, August 10, 2011

Kisah Ikan Keli

As-Salam...

Lebih kurang seminggu dah aq tak update blog ni.Dah bersawang2 dah ni.Berhabuk.Ish,pemalas betol aq ni.So,hari ni macam ada sket rajin aq ni aq pun nak update blog.

Nak cter sket ni.Sket je,ko jangan nak lari plak.Ko makan ikan keli tak?Tak makan?Rugi woo..Dah 2 hari berturut2 aq cari ikan keli goreng sambal nak bukak pose.Mula2 aq pun tak makan,tapi since member aq tiap2 hari beli nasi+ikan keli je untuk lunch kat cafe KAED,aq pun trasa..eh,sedap ke ikan keli tu??

Maka,dengan penuh rasa gemuruh dan gementar,aq try test cubit2 sket kcow member aq punya lunch tu.Sedap gak!So,aq pun beli r ikan keli tambah sayur sket buat lauk untuk lunch dengan harga yang sangat berpatutan di cafe KAED.Takde cafe paling murah dan sedap selain di KAED!!YEAH!! :D

Ko tengok ikan keli besor gaban macamni,memang tak lalu nak makan.

haa..yang ni sodap!!cicah sambal blacan..memang ummp!!

Bapak aq fobia dengan ikan keli sebab masa kecik masa arwah nenek aq goreng ikan keli tu,ikan tu bergerak2 lagi.Sebab tu aq kurang didedahkan dengan ikan keli. =.='

Tazkirah Ramadhan:Banyak2kan bersabor di bulan pose ni,memang banyak dugaannya.Tapi klow kita mampu bersabor lagi banyak nikmatnya.InsyaAllah. :)





4 Pengkritik Tegar:

MisS HoNeY said...

waaa..suka keli.keli sedap.tambah plak keli bakar..perghhh.sedap.

Jaedie said...

kan2??ptg ni nak cri ikan keli goreng sambal kat bazar..hehe :P

liya alia said...

saya suka ikan keli jugakkk.. suka sangat !! tapi kalau dah besar dabak cmtu nak muntah pon ada.. heeee

Jaedie said...

yang besor2 tu masak lemak cili api pun sedap tu.. ;P

Jejak-Jejak Joyah