Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Monday, August 1, 2011

Benci bilang cinta

As-Salam..

Slamat berpose semua! :D
Aiseh tajuk entri sket tak boleh blah kan.Ala2 tajuk sinetron gitu.
Pernah korang rasa benda yang korang benci,tiba2 terpaksa suka jugak kan?kiranya memang tak boleh nak elak lagi r.kena suka gak!!huish,susah kan macam tu?

Honestly,it's happened in my life too.

Kes 1.
Percaya tak aq yang anti-pengawas masa skolah dulu2,member baik aq merupakan naib presiden pengawas?sebab aq ni slalu anggap rules kat skolah tak relevan dengan life aq.owh..aq yang masa tu jugak PRS yang slalu terlibat dengan aktiviti kaunseling.Dan member baik aq ni memang sangatlah anti dengan aktiviti kaunseling.Kira memang tak boleh nak co-operate langsung r.Tapi semua tu hanya berlaku apabila kami berada di organisasi masing2.Kerja2,personel2..klow kat luar tu,memang berjoyah sakan.

Kes 2:
En.Amal Aziz pilot-to-be.Dia skang ni tengah training kat flying skool kat H.M Aerospace kat Langkawi.Aq ni sebenarnya tak berapa gemar dengan pilot sebab slalu di-provok yang pilot ni besenye playboy+kerek+terlampau sosial.Serius aq memang tak suka dengan orang2 macam tu.Aq pun tak suka nak bercinta jarak jauh ni.Susah nak jumpa(dekat pun boring jugak.)Tapi nak buat macamna,tulah hakikat yang aq kena trima.Alhamdulillah,dia still lagi macam yang aq kenal dulu. :)

So,benci bilang cinta??

Salam Ramadhan dan selamat beramal! :D




2 Pengkritik Tegar:

Amni said...

betullll.... kita selalu dapat apa yang kitak tak suka kan? saya pun sama... hiks.. tapi sekarang saya dapat, dan saya buat apa yang saya tak suka.. huhu...

salam ramadhan almubarak dear..=)

Jaedie said...

huish,buat benda yang tak suka tu lagi sakit tu..tabahkan hati! ;D

salam ramdhan n slamat berpose! :)

Jejak-Jejak Joyah