Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Monday, August 1, 2011

Ramadhan Datang Lagi!!

As-Salam...

Berkat kurnianNya,bertemu lagi kita dengan bulan yang penuh dengan kemuliaan..Bulan Ramadhan.Juga disebut bulan pose.Satu2nya bulan yang wajib untuk kita berpose.Bukan pose makan minum je,tapi pose dari menahan hawa nafsu untuk melakukan segala kejahatan seperti berjoyah mahupun mengusha artis2 korea yang kacak lagi hensem(jahat ke tu).Dan tingkatkan amalan2 sunat tanpa meninggalkan amalan2 yang wajib.

I've bad mood for a few last days.Sumpah moody gler tak tentu pasal.Maybe disebabkan tekanan kerja di tempat kerja dan jugak di rumah.Customer suka try2 kasut mintak saiz tu saiz ni,last2 tak mau beli.Bengang ok.Pastu kat rumah plak belom habis penat dah dipaksa untuk kerah tenaga melakukan kerja2 rumah.Penat gler!!Aq tak sowh pun orang lain buat keje aq,tapi bagi aq masa untuk buat sumer tu.

Tapi disebabkan masuk bulan Ramadhan ni,alhamdulillah..my mood getting ok.Maybe sebab setan2 tu dah  kena ikat dan aq jugak dapat mengawal marah+moody dengan lebih baik.Syukur,alhamdulillah.. :)

Ok,tu je nak ngomel.Jangan lupa niat pose tau!!Jangan buat2 termakan megi plak esok...hehe :P

Slamat berpose! :D


5 Pengkritik Tegar:

Popoi said...

selamat berpuasa!!

Jaedie said...

jgn buat2 mingtak breakfast plak..hehe :P

bLAck_fOResT said...

Ak x pose.. Huhu.. Eh kt India pose hri selase la.. Huhu.. Neway selamat berpuasa.. =)

Abe Goreng said...

Slmt b,pose.:D

Jaedie said...

pose lambat kena raya pun lmbtlah..hehe :P

slanat berpose! :D

Jejak-Jejak Joyah