Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Wednesday, November 30, 2011

Lupa

As-Salam....

Penat dan letih dengan assignment yang tak siap-siap lagi.Memanglah tak siap sebab aq tak buat-buat lagi!!!Argh,persetankan semua itu!!

Aq ada habit yang aq rasa dari kecik tak boleh nak ubah.Aq jenis cepat lupa dengan benda-benda kecik or benda-benda yang aq tak berapa nak pay attention sangat.Aq lupa mana aq letak kunci padahal baru pegang 5 minit lepas.Aq susah nak tangkap klow ko eja dan sebut depan aq.Contoh,S.A.M.P.A.H...haa,pe??ko ulang balik?agak2 kat 3-4 kali baru aq dapat tulis dengan btol,Ok,yang penting semua tu bukan menunjukkan aq seorang yang L.A.M.P.I.

Ada dulu,kes parah aq punya tahap lupa.Aq mengamuk satu rumah,cari mana aq punya spek.Klow takde spek,aq bagaikan orang buta.Aq tanya kakak aq,tanya bapak aq,..Diorang malas nak layan aq sebab diorang tau aq punya habit..Skali aq tanya ibu aq..

Aq:Ibu,nampak tak spek orang?

Ibu:........tu haa,yang selit kat baju tu pe benda!!??

Aq:Laa....patut cari tak jumpa!!

Ibu:Mana tak jumpa,dah cari guna idong..lain kali cari guna mata!

Aq:...hehehehe (malu sendiri.PADANMUKAAKU.)

Lagi satu,member-member yang mana rapat dengan aq tau aq suka tanya soalan yang sama berulang-ulang kali.Sampai diorang tegur aq..Eh,berapa kali ko nak tanya?..aq dah tanya ke?...diam 10 minit...pastu tanya balik... =.='

En.Amal Aziz pun komplen...

Beliau:Nasib baiklah kite ni boleh tahan besor,kalau tak mesti awak dah hilangkan.

Aq punya habit ni menyusahkan aq.Lagi-lagi time exam.Aish.

Dah,silalah siap-siapkan diri anda untuk ke kelas 9.am ni ye.Chow!! ;D


p/s:nilah kes bler dah ter-overdose kismis. :P





2 Pengkritik Tegar:

NZ Diaz said...

hahaha biasa dah. tapi nak ulang soalan sampai berkali-kali tu tak lah. :D

Jaedie said...

errr.....habit... =.='

Jejak-Jejak Joyah