Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Monday, November 21, 2011

Mini Zoo

As-Salam... 

Selamat pagi semua!Mulakan hari anda dengan senyuman,bukan dengan cercaan!:D

Naper tiba2 keterajinan terlebih update blog pagi2 ni??Sebab pasni aq nak fokus study..ada 2 paper exam lagi..huhu TT.TT

Tak banyak pun nak cakap hari ni.Cuma...........=.='

Ni barang2 kat bilik aq yang ada motif haiwan2 comel.Tengok balik bilik aq...dah rupa macam mini zoo.

Panda a.k.a Haru-chan.A gift from Mr.Amal Aziz


Penyu.Souvenir dari member aq masa dia pergi Terengganu.



Burung-burung marah.Pencil case akak aq bagi.



Monyet.Sliper dalam bilik.


Kucing leher putus.Corak kat botol air.



Ladybird Couple.Motif kat cadar katil.



Bantal kepala harimau.A gift from my friend when my 18th birthday.Mata sebelah dah tercabut.



errr....haiwan ke ni???? =.='
*percuma masa beli Mamee.

p/s:Cintailah alam sekitar!! :P






6 Pengkritik Tegar:

AmyZana said...

banyaknye binatang ! dlm bilik sye byk anak patung beruang. comel2 :D slipper monyet tuh comeyyyy

Jaedie said...

tulah..beli2 tak sedar. :P
slipper tu sangat comfort!! ;D

Akue Achik said...

haru tu nama kawan sy..huhuhuu

Jaedie said...

eh2..ye ke??hehe :P

Saiazuan said...

peminat tegar haiwan ni :D

Jaedie said...

hehehe...sketlah..:P

Jejak-Jejak Joyah