Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Tuesday, October 11, 2011

Jalan2 Tak Kurus2-Seoul Garden & Dream House (Part 1)

As-Salam...

Dah 3-4 hari aq kebuntuan idea untuk update blog ni.*ceh,ko bajet ada orang baca blog ko hari2 ke?? =.='
Maka,aq pun jalan2 untuk mencari idea2 bernas unytuk diisi kat blog aq ni..hehehe :D

En.Amal Aziz awal2 dah bagi warning kat aq sowh tak payah makan banyak2.Makan sket je.Gler pe sowh aq makan sket kan???Jeng..jeng!!!Dia tiba2 dan tak semena2 ajak aq makan kat SEOUL GARDEN hari Sabtu lepas.

SEOUL GARDEN ni ala2 restoren Korea gitu.En.Amal Aziz dah prasan habis cakap muka sendiri lagi hensem dari Kim Hyun Jung.Restoren ni menyediakan makanan steamboat buffet.That's mean,ko bayar skali makan berkali2 pun takpe.

Kitorang yang datang awal ni pun kena duk kat luar sebab meja kat dalam dah banyak kena reserved.Aq suggest restoren ni untuk orang2 yang mempunyai kapasiti perot yang besar je.Orang2 perot kecik atau tengah diet akan trasa rugi sebab duk tahan2 makan.Aq tengok yang datang makan kat SEOUL GARDEN ni masing2 macam tak makan 10 hari.Muka comot2 pun dah tak kesah,janji makan sampai kenyang.Owh,digalakkan jugak untuk sape2 nak nak 1st date kat restoren ni sebab ko boleh tengok bakal bf/gf ko tu burok lantak ke tak

Ko bayangkan,dari pukul 11.00 pagi sampai pukul 2.00 petang asyik duk melantak kat SEOUL GARDEN.Memang sah2 perot kembong macam ular pas telan lembu sekor.


*harap maaf kualiti gambar tak berapa cantek sebab guna henfon murah je plus tangan photographer tak bedung.


Muka tenang menanti di-serve..


wuhoo!!!


huish,comotlah ko ni!!


Makang budok!!


Bajet Korean sangatlah ko..


Memang sah!burok lantak!!


Sign Board dengan shawl aq sama kaler....=.='


Dalam petang macam tu kitorang direct ke KLCC untuk jumpa geng2 karate-ka En.Amal Aziz.Muntah darah lagi makan kat Piza Hut.Macam nak mampus punya kenyang. =.='

Geng2 karate-ka...hait!!!
*from left:Daus,Lukman,Simah dan Ain.

Agak2 dah puas melantak,layan plak cinema tengok cter Dream House.Overall,cter dia so-so lah..Takde pun rupa2 hantu yang menkutkan.Cuma jalan cter dia yang agak psikotik.Dah sampai ending baru tau cter sebenarnya..


Ok,ni baru 1st part Jalan2 Tak Kurus..Nantikan episod seterusnya di STABAZ dan Chocolate Fair di IIUM!!! :D

p/s:Memang jalan2 tak kurus2 sebab dah makan banyak pun perot ni asyik lapo je..haish,nafsu2... :P








5 Pengkritik Tegar:

noornazuha said...

gazzette citer ni slalu kua kat movie skang, tpi mcm mls dah nk tgk citer pycho thrill mcm gitu sbb mcm klise jeh kan..takot bosan...skang mood nak tengok citer lawak.hehehe

Jaedie said...

betol2...nak tengok cter lawak,tengok Jouhny English.superb! :D

Elie Lily said...

tgklah cite jonni english! confirm gelak tak hingat! :D

Mimi Marilyn said...

wahhhh , besh2

Jaedie said...

jom2,makan ramai2 kat Seoul Garden! :D

Jejak-Jejak Joyah