Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Tuesday, October 25, 2011

Awkward Moment

As-Salam...

Awak2 semua sihat tak?Dah lama tak hapdet blog lapok aq ni.Busy memanjang(tak busy pun kata busy jugak,padahal malas!hahaha)Oklah,tak tipu..memang busy pun.Kelas,assignment,program...macam2lah keje yang membusykan diri.Sampai tak sempat menyempat nak hapdet blog ni.

Ko pernah tak rasa satu situasi yang macam awkward gler?Time tu tiba2 senyap,sumer orang speecless.Mak aq cakap tu malaikat lalu.Takpun,bila orang yang ko tak penah2 tegur tiba2 peramah gila dengan ko.Mesti ko terfikir...eh,naper dia ni?takkanlah dah sampai masa kot..??tengok,orang nak baik2,ko kata dia nak meninggal..

Benda ni slalu terjadi bila dah habis topik untuk berjoyah.Mulalah rasa awkward tiba2,pastu dua2 speechless.Klow benda ni berlanjutan,at the end habis macam tu.Trick ni tak bagus untuk mamat2 yang baru nak usha awek yang dah lama diminati.Ko kena banyak mulot sket dan pandai cari minat awek tu untuk korang terus berborak.Klow tak,nanti korang akan direject dan awek tu berkemungkinan besar akan tersangkut dengan mamat yang lebih menarik hati beliau.



HOW DOES THE AWKWARD MOMENT FEEL???
*sebagai contoh je,tiada kaitan sama ada yang idop mahupun yang sudah meninggal dunia.sesape yang trasa, maknanye ko lah tu.muahahahaha!!

You saw a very fat lady wore a white tide legging.And an uncle looked at her without he noticed you were watching at him actually.

..................................................................

.................................

..............

......errrr....


hmm......
*speechless.

Haa,lebih kurang macam tulah dikatakan awkward moment.Benda yang tak semena2 terjadi kat depan mata.Dan ko akan terdiam.





3 Pengkritik Tegar:

Huda Diaz said...

contoh yang boleh pakai haha
xD

Jaedie said...

errrr......*Awkward moment. :P

Saiazuan said...

hmm awkward moment ek.. ;p

Jejak-Jejak Joyah