Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Friday, August 17, 2012

Raya Datang Lagi

As-salam.. Pejam celik,pejam celik dah nak habis dah bulan Ramadhan.Jap je rasa.Klow dah nak habis pose ni,maknanye dah nak raya lah kan??Yeah!Raya!Raya! :D

Amboi,semangat kau klow nak raya.Cuba klow puasa,melepek macam tapak sulaiman tak cukup air.So,u'olls sumer ni dah bayar zakat,dah beli baju raya?Yang mana on the way nak balik kampung tu.hati2 lah di jalan raya.Ingatlah ketupat lemang yang bakal menanti di pagi raya.eh?Yelah,kang klow raya kat hospital kan tak best tak dapat makan ketupat..lemang..kuih raya..hehehe :P

Takmau cter banyak pun,tapi nak cter jugaklah.Boleh dikatakan tahun ni punya bulan Ramadhan agak mencabar bagi aq.Adik aq sakit sampai tak boleh nak berjalan.Pastu,ada pompuan gler yang kcow kehidupanku yang aman damai ini dengan menabur fitnah cakap aq yang bukan2.Ikutkan hati nak je aq hantar santau kat minah gler tu.Tapi aq tau,sumer tu perbuatan khurafat lagi syirik.Aq pun masih waras lagi.Maka,biarlah Allah memberi balasan yang selayaknya atas perbuatannya itu.Amin.Syukur alhamdulillah,everything is going better than expected.Adik aq dapat berjalan semula seperti sedia kala.Klow dulu nak shopping kat Econsave kena duduk dalam troli,skang ni dia dah boleh jalan.hee :)

Oklah,dah takde benda aq nak cter lagi.Ni kad raya aq yang tak seberapa untuk semua readers,likers dan jugak followers aq.Thanx a lot for your support! *pergh,ayat macam dapat Anugerah Bintang Popular je. :P

Kad Raya 1

Kad Raya 2

Akhir kalam,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir & Batin. :)


2 Pengkritik Tegar:

Nelly The Strange said...

Selamat hari raya !
:)

Jaedie said...

thanx nelly.slamat hari raya jugak! :D

Jejak-Jejak Joyah