Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Friday, April 8, 2011

Makan2 free..

As-Salam..

Dah lme aq x update blog ni memandangkan kesibukkan yang terlampau.(bajet bz mengalahkan PM)..haha
sbnrnaye,aq bz dgn final exam+assignment yang xhenti2 diberi oleh lecturer2 yang tersayang.. :D
Aq pun mcm hilang mood jap nak ber-blogging ni.tp skang mood tgh ada sbb aq mmg xreti nak study siang2 ari(dah mmg pemalas,tp xnak ngaku gak tu)..huhu

Aq nak cter ni,ari tu aq dpt mkn free woo!!kbetulan mse tu plak aq bru je hbs potrfolio utk external judges (29/02/11).bley thn teruk gak kna hentam..tp xpe,sumker tu sbgai pengajaran.yang beznye mlm tu aq dpt dinner free ditaja khas oleh pihak MASUM.aq jd committee utk taekwando tournament slama 3 ari..n sbgai penghargaan,pihak MASUM pun menaja kitorg makan free kat Restoran Nelayan,kat area2 tasik Titiwangsa..yeeha!

Pergh,agk2 mkn free melantak x hengat r ktorg.mkn steamboat.sumer bnda yang ada kat situ ktorg kaut.ketam,udang,sosej n segala bebola dikaut sesuka ati tnpa mmpedulikan org kat sekeliling..3 kali tmbah kau...hehe

muka2 kelaparan... (=_=)


nah! :D


2nd time!! ;P


sweet couple.. <3 <3 


member yg join skali.-ju n aman- ;)


sis yang bju oren ni mmg aq tabik r,dia mkn khusyuk gler.. ;P

senior2 ni dah mcm artis. :D

Dalam pkul 11.00 pm tu ktorg pun blk uia blk..mke masing2 ngantuk je sbb dh kenyang sgt..prot kenyang,ati pun senang! :D

P/S:sronok jd committee event ni,mcm2 bley dpt..dpt cuti free,dpt mkn free,dpt t-shirt free..n for those yang still single anda sgt digalakkan utk join event ni coz mn tau ni chance korg nak kenal senior!!!muahahaha! gatal benor aq ni..hehe =_=''
**weyh,aq dh dpt sorg tau.. ;)

2 Pengkritik Tegar:

Sheena said...

topup lg gmbaq2 aku nuh ;)

Jaedie said...

ok2,nnt post kat fb.igt nak edit dlu bru letak.. :)

Jejak-Jejak Joyah