Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Sunday, January 16, 2011

k.A.M.i-langit dan bumi

Assalamualaikum..

Korang yang kenal aq mesti kenal boipren aq kan??hehe..aq bukan nak riak mahupun pun tunjuk lagak.cuma nak citer yang aq rasa bley nak share..kitorang bagaikan langit dan bumi.(aq penah tulis entry yang sama kat blog aq sebelum ni,tapi dah lama x update n lupe password!!)

Nama beliau,Muhammad Firdaus bin Abd. Aziz..bufday,07/08/1990..insyaAllah,bakal pilot yang berjaya..amin..
secara lahiriahnye,beliau kelihatan sama seperti lelaki2 normal yang laen.tapi,dia ni jenis hati ayu..sangat mudah trasa,cepat majok(benda ni paling aq x tahan sebenarnye),penyabor,baek ati..sangatlah kontra dengan aq yang heartless,cepat naek angin,buat ikot suka ati kadang2 x pk prasaan orang (pe aq pdulik..muahahaha!)..dia jiwang,aq x.dia ske bce novel,aq bce gak tp tu pun bler rasa mcm nak buang tebiat.aq rasa,pompuan laen maybe suke klow boipren jenis jiwang,cakap mulot nak manis je kan..aq plak,kureng gemarkan sumer tu..bagi aq,pe kejadahnye??!!(sket2lah bleylah...hehe)

ni beliau.. <3 <3
situation 1:

boy:awak canteklah,saya suka awak..
gurl: ye ke?thanx.. (sambil tunduk malu tersipu2)

situation 2:

dia: awak canteklah ari ni..
aq: smlm pun awak cakap bnda yang sama jugak.xde yang burok ke??(muka dengan penuh tnda tnye)

macam tulah aq yang heartless..hehe..

memang banyak je lagi perbezaan aq dengan beliau,susah nak cri benda yang sama minat.even dia suke gak komik n anime(aq pun suke),anime yang aq minat x same dengan dia.dia fanatik gundam,aq fanatik 1piece.

sitution 3:

aq: pe r yang bez sangat kat gundam tu??robot2 je banyak..1piece lagi bez..ada zorro,luffy,chopper..(aq bley cter dari mule cter tu smpai yang latest..assignment xsiap2 jgk) :P
dia :awak xtau,cter gundam tu bez tau..robot dia brgaya!

klow g times square,wajib g kdai2 yg jual figura n kdai komik.dia akan usha robot2 baru gundam n aq cari komik 1piece yang latest.umo masing2 dah mencecah 21 tahun,tp perangai sama je..hehe

ONEpiece.

VS


ni dia GUNDAM.



klow bab2 keje pun nanti,memang jaraknye jauh mcm langit n bumi r. dah dia duk fly,aq plak duk kira2 barang nak bt bangunan. =_='
tapi even dia macam tu,aq macam ni diam x diam kat setahun gak ktorang bersama.. :)
insyaAllah,korang doa2 jelah jodoh ktorang kekal ..amin.. ;)






1 Pengkritik Tegar:

Marfatin Riko said...
This comment has been removed by the author.

Jejak-Jejak Joyah