Suka tak blog ni?jom LIKE. :)

Berapa orang yang dah usha??

Thursday, January 27, 2011

AKU-simply of me.

Assalamualaikum....

Dek kerana trlalu lme mengadap slip sort (exam measurement ari jumaat ni),aq pun decide nak cter sket pasal diri aq ni...alkisahnye...
Aq dilahirkan pada 29/05/1990 pkul 1.40 a.m kat hospital lama p.langkawi,kedah.pastu bpk aq pun nmekn aq SITI ZARIDAH BTE MOKHTAR.rmai org konpius dgn nme pnuh aq ni..xkesahlah,jnji niat korng mmg nak pnggil aq.

The real version of me.aq x ske mnyamar mcm sesumpah. =.=

mse kcik2 dlu aq anak bongsu,pas 13 thn jadi anak bongsu, bru aq jadi kakak.xkesahlah,aq pun dah puas jadi adik.so skang aq ada cukup pakej.ada abang,kakak,adik laki n pompuan.

 banyak peristiwa dalam idop aq yang mengajar aq jadi apa aq skang.
sometimes,i'm feel i'm the most unlucky person in the world.whatever i want is really hard to get.i meant it.but somehow it's actually teach me how to appreciate myself and people around me.and i got something that people don't have!
(ALLAH MAHA ADIL) :)

aq susah nak percaya orang.mayb sebab tu aq bley je kot jalan sorang2 nk g mana2 pun.klow promoter try nk usha pun,aq bt muke ketat je.aq pun penah jadi promoter r...aq tau dah trick korang..=_=

aq xske something yang ikot silibus.huh,buhsan!!tipikal!!sebab tulah aq slalu cabut time klas..hehe :P
aq join bnda ni,aq join aktiviti tu..macam2 r..aq knal bdk2 yg x sme course dgn aq,aq knl bf aq..and do u know something,it's so much fun when we talk with others with difference background.korang percye x,member aq bdk farmasi pun impress dgn bdk aed ni..bdk2 irkhs sbnrnye x sombong,n bdk ben sgt fluent english!member aq bdk nursing pun pnh tolong aq kalerkan projek aq mase kat cfs dlu..(aq xbuli pun,dia yang sukarela..huhu)


aq sorang yang sangat simple,but a complicated person at the same time.ok,it's
paradox..haha  orang yang btol2 kenalkn aq akan tau betapa complicatednye aq ni (mayb sbb aq simple sgt kot..).
aq xpkai make up time nak kuar,aq xpkai pun barang2 yang branded n even aq xpkai pun perfume!haha (simple kan??? :D)
aq just pkai pe yang aq rasa aq mampu,nmpak cantek n kena kat aq.mix n match.tu konsep aq..pkai je pe2,jnji nmpak cntek...hehe ;P

mak x hot pun ok!!hahaha!! XD

aq xpandai math.btol,mse aq drjah 2 aq pnyelah 'bijak' math sifir 3 pun xhafal tau.pastu kna marah lagi dgn ckgu..pastu aq pnh fail addmath mse form 4,n mse test percubaan SPM,org laen dapat A,aq dpt B..=_=
tapi,math ni something yang bt aq xpnh giv up nak buat.aq mmng bkn org otak math,tapi sangat sronok bler dh dpat jwpn!sebenarnye aq lbey cenderung  dgn bnda2 yang berbentuk falsafah and sejarah..(ehem!)
so,aq pun nak challenge diri aq,aq pun msuk dlm bidang yang relate dengan kira2 ni..:)

aq x ske study lme2 even aq tau aq bkn bdk pndai.jujur,xtpu pun..klow aq study,aq lbey ske phm dari mengingat.aq pun jnis susah nak menghafal.(hafazan aq time skolah agama dlu pnh dapat C.. :P)
sebab,bler kita dah phm something tu secara x langsung kita akan ingat and sampai bila2 kita ingat.trust me. :)

people always judge me with their own ways (memang pun).ada yang suka,ada yang menyampah.adatlah tu.tapi aq xkesah pun sbb aq pun bt mcm tu jgk.:)

p/s: it's hard to be me.but,i'm never regret and this life is all about me.I'm proud to be me. :)



2 Pengkritik Tegar:

Ainne said...

i'm proud to be ur friend toooooo
may u always realise that God have given u so many good things and there are moreee to comee, so u dont need what u were looking for coz He has better plan for u, like this one!

and U r such a Babe! zarid

speckybeez shop said...

ain,thanx for that!! :D
yesszz,what u said is definitely true becoz His the ONLY ONE knows the best for us.that's why i'm never regret with my life!!

Jejak-Jejak Joyah